Skip to main content

Vi söker en revisor eller revisorsassistent med erfarenhet!

 

Är du redo för ett nytt steg i din karriär inom revision? Har du några års erfarenhet av revision och rådgivning i mindre företag och föreningar? Dinrev AB söker en revisionsmedarbetare till kontoret i Uppsala. 

 

Möjligheter

På Dinrev sätter vi medarbetarna i centrum. Vi arbetar med utgångspunkten att personalen är företagets viktigaste resurs och vi är måna om att det finns balans mellan arbete och fritid. Eftersom vi är en liten byrå har vi korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter att påverka sin arbetssituation och sin arbetsmiljö. Hos oss är det enkelt och informellt att lyfta sina idéer. Här ges även möjligheter att arbeta med vidareutveckling inom områden som IT, marknadsföring, utbildning mm. Arbetar du idag som auktoriserad revisor är du självklart också välkommen med en ansökan. 

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av revision av ägarledda företag samt bostadsrättsföreningar. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt med att utföra revision enligt god revisionssed. En erfaren kvalificerad revisor kommer att finnas tillhands löpande, men det är viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt med revisioner av mindre företag och föreningar. Du kommer att få eget ansvar med goda möjligheter till flexibilitet och egen planering. 

Förutom revision och rådgivning kommer det ges möjligheter att arbeta med olika utvecklingsområden inom byrån. Vi är en liten byrå som vill ligga i framkant när det gäller t ex personalvård, kvalitet, kundvård, marknadsföring och IT. För den som är intresserad av att arbeta med den typen av arbetsområden finns det goda möjligheter att kunna ta initiativ, påverka och se resultat. 

 

Kvalifikationer och önskemål 

• Vi söker en person som har minst 2-3 års erfarenhet av revision av främst ägarledda aktiebolag.

• Du kan självständigt arbeta med alla delar i revisionskedjan; planering, genomförande och rapportering, med god kvalitet i arbetsmomenten och dokumentationen. 

• Du kan upprätthålla och vidareutveckla våra kundrelationer genom att utföra uppdragen med kvalitet, ansvar och förtroende.

• Du har god analytisk förmåga och förmågan att kunna se helheter, väsentligheter och samband.

• Du är ansvarsfull och tar egna initiativ till att arbetsuppgifter blir gjorda. 

• Du vill arbeta i en mindre organisation och kan vara flexibel med olika typer av arbetsuppgifter olika delar av året.

• Eftersom vårt arbete innebär mycket kontakter med kunder, kollegor och redovisningsbyråer är det viktigt att det fungerar väl med kommunikation, samarbete och bemötande.

 

Erbjudande

Du erbjuds en tjänst i ett mindre företag där det finns goda möjligheter att utvecklas både i din yrkesroll som revisor, men även inom andra arbetsområden. Vi ser oss själva som en human byrå med sunda värderingar, där personalen är vår viktigaste resurs. Du får möjlighet att vara med och vidareutveckla byrån som helhet och även påverka din egen arbetssituation i stor utsträckning. Kanske strävar du efter att bli auktoriserad revisor och delägare på sikt, eller så trivs du helt enkelt med att få arbeta i en mindre organisation? Oavsett, vi tror att det finns goda möjligheter att trivas och utvecklas hos oss!  

 

Intresserad?

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV samt personligt brev. Skicka din ansökan per e-post till: info@dinrev.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt. Naturligtvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt. 

 

Arbetslivserfarenhet

Revisorsassistent, 2–4 års erfarenhet. 

 

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom relevanta ämnen, exempelvis företagsekonomi, handelsrätt, beskattning.

 

Språk

Svenska, Engelska.

 

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön eller enligt överenskommelse.

 

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tomas Ericson, 018-22 22 20, info@dinrev.se